avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Refuz la plata BCR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Refuz la plata BCR

Buna ziua! In urma cu aprope 2 luni de zile am primit 2 mesaje de la BCR pentru 2 plati la un site de pariuri, pe care eu stiam ca nu le efectuasem. A doua zi am mers la o agentie BCR unde am completat 2 avize de refuz la plata, plus o plangere la politie pentru frauda electronica. Banca mi-a comunicat ca in decurs de 48 de zile o sa primesc un raspuns la cele doua avize. De atunci au trecut aproape 60 de zile si ele sunt inca in analiza. As vrea sa stiu care sunt optiunile pe care le am ca sa recuperez suma de bani, deoarece dupa multe urgentari la banca, raspunsul se lasa asteptat. Ma gandeam sa apelez la ANPC sau cu inca o reclamatie la Politie, dar de aceasta data indreptata contra BCR-ului.
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in data de 04.10.20, seara la ora 18,03 am primit ... MioaraOlteanu MioaraOlteanu Buna ziua! In data de 04.10.20, seara la ora 18,03 am primit pe e-mail un msj.de la BCR,ca s-a efectuat o plata in valoare de 440,84 RON. Neștiind despre ce ... (vezi toată discuția)
Frauda bancara in data de 13.03fost victima unei fraude bancara ... pallani13 pallani13 Buna ziua. In data de 13.03.23 Am fost victima unei fraude bancara de tip phishing. Am primit un e-mail in care mi s-a comunicat ca cardul este blocat ... (vezi toată discuția)
Probleme atm vioricasara vioricasara Ce pot face ??? am vrut sa extrag in jur de 1000 ron cu cardul dintr-un atm cec ;avind chiar cardul emis de cec . Am efectuat toti pasii (introducere card ... (vezi toată discuția)