avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... intretinere copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

intretinere copii

buna ziua.Cum pot lua o fetita de la o familie despartita si cu alti copii dati in plasament?Fetita poarta numele tatalui dar a ramas la mama care nu e ingrijita corespunzator si lasata de mama singura cand ia este plecata dupa alti barbati.

Alte discuții în legătură

Aranjament pentru a ne lua copiii scornelia scornelia Buna ziua.Am si eu o intrebare.Ce pot face in cazul in care am descoperit ca o persoana din primarie,care se ocupa cu protectia copilului .a aranjat cu o ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor anacami2 anacami2 O nepoata de sora mi-a lasat in grija fetita de 5ani si a plecat in italia cu sotul si cu copilul pe care il are cu acesta.Fetita este a altui barbat , un turc ... (vezi toată discuția)
Incredintarea copilului minor catre un "tert" cadriancosmin cadriancosmin Buna seara, Situatie: X(Barbatul) si Y(Femeia) traiesc in concubinaj, iau nastere 2 copii (in prezent minori).Fetita 5 ani, baiatul 2 ani. Femeia pleaca de ... (vezi toată discuția)