avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare produse
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare produse

Buna Ziua! Am o firma IT cu activitatea principala de creare a softwareului la comanda. Daca am nevoie de un server ca sa rulez aplicatia creata de mine pe ea pot sa vand aceasta firmei respective?
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 12:33, 14 August 2018
Buna ziua,

Veti factura clientului 2 servicii distincte, din ce inteleg.
Un serviciu ar fi crearea aplicatiei informatice in care stabiliti ca ii cedati dreptul de folosinta sau dreptul de proprietate clientului , iar altul ar fi gazduire pe serverul propriu cu plata unei sume lunare catre dvs.

Toate acestea le prevedeti intr-un contract si sunteti in deplina legalitate,
Ultima modificare: Marți, 14 August 2018
Constantin Vera, Contabil
As dori sa vand serverul ca sa fie a clientului si sa nu plateasca taxa lunara pentru mine, va multumesc foarte mult pentru raspuns si timpul acordat
Puteti vinde cu factura fiscala serverul contra unei sume agreate cu clientul. E important sa stabiliti un pret impartial, un pret de piata corect.
Ultima modificare: Marți, 14 August 2018
Constantin Vera, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import produs software tara non ue muzu muzu Buna ziua, Am rugamintea daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns la urmatoarea problema. Am o firma de IT care doreste sa cumpere un software dintr-o tara ... (vezi toată discuția)
Cod caen necesar pentru vanzarea aplicatiilor software pe google play / app store 1Cosmin 1Cosmin Buna ziua, Voi incepe sa vand aplicatii software pe Google Play si App Store si nu stiu daca codurile mele CAEN pe care le-am activat sunt bune pentru ceea ... (vezi toată discuția)
Scutire de impozit pentru programatori pheonix pheonix Am o intrebare privind scutirea de impozit pt programatori: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/legislatie/OMFP_835_2015.pdf Art. 1 punctul (1) d) spune ... (vezi toată discuția)