avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN necesar pentru vanzarea aplicatiilor software ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN necesar pentru vanzarea aplicatiilor software pe Google Play / App store

Buna ziua,

Voi incepe sa vand aplicatii software pe Google Play si App Store si nu stiu daca codurile mele CAEN pe care le-am activat sunt bune pentru ceea ce vreau sa fac.

Codurile mele active:
4791 -Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet;
5821 -Activitati de editare a jocurilor de calculator;
5829 -Activitati de editare a altor produse software;
6201 -Activitati de realizare a software-ului la comanda (software orientat client);
6202 -Activitati de consultanta în tehnologia informatiei;
6209 - Alte activitati de servicii privind tehnologia informatiei;
6311 -Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe;
CAEN principal: 7311 -Activitati ale agentiilor de publicitate;

Eu ca si dezvoltator doar public aplicatiile pe GooglePlay/AppStore iar de aici se ocupa ei cu comenziile si platiile de la utilizatori. Astfel eu nu primesc nicio informatie referitoare la utilizatorul real care a cumparat aplicatia, ci doar numarul de comenzi pe care le am. La sfarsitul lunii Google/AppStore imi spune ce suma am acumulat, dupa ce ei isi iau procentul lor, si imi vireaza banii pe la jumatatea lunii viitoare.

Problema principala este ca eu nu stiu cum sa facturez aceasta activitate si daca CAEN-urile sunt bune. Eu vand software sau eu doar am o activitate de creare/editare software?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

cod caen pentru venituri admob in aplicatii mobile alinescoo alinescoo Va salut, acesta fiind primul meu post. Felicit toti userii acestui site, deoarece de aici am gasit raspunsuri la multe intrebari de-a lungul timpului. ... (vezi toată discuția)
Aplicatie web de facturare drbarbu drbarbu In curand vom lansa o aplicatie de facturare bazata pe tehnologie web. Facilitatile acestei aplicatii vor fi vandute sub forma de abonamente diferentiate prin ... (vezi toată discuția)
Cod caen rev2 pentru firma it specializata pe webdesign dvdalexandru dvdalexandru Buna ziua, Incerc sa infiintez un srl care sa aiba drept obiect de activitate creare + administrare + consultanta pentru website-uri. Suplimentar as dori sa ... (vezi toată discuția)