avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... suspendare cim pt copil pana la 3 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

suspendare cim pt copil pana la 3 ani

Buna ziua,
Am o salariata aflata in concediu crestere copil. Din pacate, copilul este incadrat in grad de handicap asa ca va solicita prelungirea suspendarii contractului pana la implinirea varstei de 3 ani a copilului.
Intrebarea mea este: ii prelungesc suspendarea contractului pana la 3 ani sau pana la expirarea certificatului de incadrare in grad de handicap? Copilul implineste 3 ani in noiembrie iar ea are deja certificatul... deci clar certificatul expira inainte de a implini copilul 3 ani.
Logic ar fi sa ii fac supendarea pna la 3 ani, zic eu.
Daca trebuie sa ii prelugesc suspendarea pana la expirarea certificatului (deci nu pana la implinirea de catre copil a varstei de 3 ani) care este temeiul juiridic?
Ultima modificare: Marți, 14 August 2018
anche, utilizator

Alte discuții în legătură

Prelungire concediu crestere copil de la 2 la 3 ani. ELENA_M10 ELENA_M10 Buna ziua, as vrea sa stiu in ce masura se poate prelungi concediu de maternitate de la 2 la 3 ani pentru urmatoarea situatie:fetita mea de 1 an si 8 luni a ... (vezi toată discuția)
Prelungire ccc in baza certificatului de handicap al copilului LarisaMT LarisaMT Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Mamica se afla in CCC pana in 18.06.2025, in baza certificatului de incadrare in grad de handicap al copilului. ... (vezi toată discuția)
Prelungirea concediului de crestere a copilului de la 2 la 3 ani (copil cu dizabilitate) Adrianabuz Adrianabuz Buna seara, Problema mea tine de documentatia necesara depunerii dosarului de prelungire si de momentul depunerii acestuia: - cu cat timp inainte de ... (vezi toată discuția)