avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reconstituire acte casă pierdute.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reconstituire acte casă pierdute.

Soră proprietară a unui apartament,care în urmă cu doi ani a decedat.Frate și soră potențiali moștenitori al apartamentului nu putem intra în posesia acestuia întrucât nu s-au mai găsit actele casei.
1.Care este procedura pentru obținerea unui duplicat după actul de proprietate al casei?
2.Care este procedura legală pentru vânzarea acestui apartament de către cei doi potențiali urmași?

Alte discuții în legătură

Dreptul de mostenitor dupa decesul mamei,atunci cand tatal refuza orice contact cu familia si dispare la o alta femeie! Tetras Tetras Va rog mult sa ne ajutati ,pentru ca nu stim de unde sa incepem in rezolvarea unei situatii cel putin delicate de succesiune... In urma cu cca 4 ani a decedat ... (vezi toată discuția)
Mostenire Tyyna Tyyna Buna seara,as dori sa stiu cum ar trebui să procedez in situatia in care mama, divorțata ,a făcut un act de donatie a apartamentului proprietate , cu sora ... (vezi toată discuția)
Succesiune intre frati betty_dumy betty_dumy Buna seara. Am o intrebare legata de succesiunea intre mine si fratii mei. Suntem 4 frati ( o sora fiind bolnava si avand tutore pe alta sora a mea ) 2 dintre ... (vezi toată discuția)