avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sistare poprire cont
Discuție deschisă în Executare silită

Sistare poprire cont

In luna ianuarie mi s-a pus poprire pe contul de salariu. In data de 10 a acestei luni am achitat datoria. Am trimis adeverinta doveditoare executorului judecatoresc. Cat dureaza pana se va sista poprirea contului meu de salariu? Inca mai am sume blocate in cont, desi sumele datorate au fost achitate. Exista un termen maxim in care executorul trebuie sa trimita adresa de sistare?

Alte discuții în legătură

Poprire cont paulapaula paulapaula Buna ziua, Mi s-a pus poprire pe cont din cauza unui credit neplatit (in urma cu 7 ani). angajatorul nu a primit nimic asa ca banca mi-a sugerat ca de cate ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Adrian_Y Adrian_Y Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o opinie referitoare la urmatoarea situatie: In urma cu un an mi s-a instituit o poprire pe salariu (30%). Aceasta ... (vezi toată discuția)
Poprire executor judecatoresc achitata integral milikutza milikutza Buna ziua, sotul meu a luat in anul 2006 un credit in valoare de 10.700 lei de la o banca, a avut de dat inapoi 21.500 lei pe o perioada de 10 ani. Timp de 5 ... (vezi toată discuția)