avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract orange

Acum o luna mama a fost la Orange sa rezilieze contractul de Orange pentru unul din numerele detinute.(avem doua numere active, unul il folosesc eu, iar altul ea) Contractul acela urma sa expire, asa ca a facut o cerere ca sa nu mai fie prelungit. Atunci a aflat ca ea mai are inca un numar activ, pe care l-a avut acum multa vreme, insa contractul pentru acel numar a expirat, insa ea fara sa isi dea seama a continuat sa il plateasca. Ideea e ca, acum i-am verificat contul online de orange si am descoperit ca acel contract a fost prelungit acum un an, cand ea de fapt a mers sa prelungeasca alt numar, numarul ei personal. Ce se poate face in acest sens, avand in vedere ca timp de cel putin 4 ani a platit 50 de lei pe luna un numar pe care nici nu l-a folosit? Nu avem niciun act care sa dovedeasca prelungirea acelui contract, iar numarul pe care a fost sa il rezilieze acum o luna inca e activ desi ar fi trebuit sa fie reziliat.
Ultima modificare: Marți, 21 August 2018
laurasrb, utilizator

Alte discuții în legătură

Se poate prelungi un contract de prestari servicii pe inca un an fara acordul beneficiar​ului?. szade szade Buna ziua .As dori sa-mi raspundenti la intrebarea de mai sus ,adica juridic e posbil asa ceva,fara acordul meu?. Am contract cu Orange-ul pe ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract telefonie mobila guiualina guiualina Buna ziua! Am contract cu un operator de telefonie mobila de 12 ani, 2 numere pe acelasi contract. Acum doresc modificarea tipului de abonament cu unul mai ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit de catre societate recuperari creante paliuk02 paliuk02 in urma cu aproape 2 ani mi-am rezilat contractul la romtelecom, trecand pe astral. Insa dupa cateva luni m-au sunat cei de la eos sa imi spuna ca am o datorie ... (vezi toată discuția)