avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda consum bere spatiu public
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda consum bere spatiu public

Buna ziua,
Stăteam pe o banca iar lângă mine era o sticla de bere .
Politia locală a tras masina lângă banca mea și mina cerut sa ma legitimez după care mi a scris un proces verbal cu amenda de 100 lei.
Problema este ca acea sticla de bere inceputa era acolo inainte sa ma așez, nu era a mea.
Am semnat procesul verbal neștiind ce sa fac .
Politia mu m a prins cu berea la gura sau ceva.
Pot sa contest amenda? Am șanse de reușită ?

Alte discuții în legătură

Contestare amenda politia locala felixsergiu felixsergiu buna ziua, am primit o amenda de la politia locala pentru consum de bere pe domeniul public si scandal (comentarii in fata organului politiei locale aflat ... (vezi toată discuția)
Amenda fara proces verbal TCX1992 TCX1992 Buna seara, As avea si eu o intrebare...In seara asta,eram impreuna cu 2 prieteni,am cumparat o sticla de bere pe care am inceput sa o bem pe o banca din fata ... (vezi toată discuția)
Amenda jandarmerie Augustin.dinu Augustin.dinu Buna seara ..asta seara stateam in fata unui magazin consumam bere ..nu eram beat ..pentru ca abia apucasem sa iau o gura ..au sosit jandarmeria ...si mi-a dat ... (vezi toată discuția)