avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum rezolv o problema cu un cont pe un site de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum rezolv o problema cu un cont pe un site de socializare?

Buna ziua! Ma numesc Serbu Cristi si va contactez in legatura cu o problema cu un fost cont a unei retele de socializare(matrimoniale). Pe la inceputul acestui an nu mai stiu exact data mi am facut cont pe un site de socializare in scopul de a mi gasi si eu jumatatea. Ca sa pot discuta acolo a trebuit sa platesc o suma de vreo 30 de lei pentru o saptamana imi cerea. Am introdus datele de pe card si am platit. Dupa vreo trei luni m am trezit cu o lipsa de 200 de lei de pe card. Cand am facut investigatii mi am dat seama ca erau cei de pe siteul de socializare care mi luasera acesti bani nejustificat fara sa ma anunte daca doresc prelungirea abonamentului. Am incercat sa ma dezabonez de la ei prin mail dar nu era valabil acel mail deoarece nu reuseam sa trimit. O alta varianta era sa le trimit cerere de dezabonare prin fax la un nr. Eu nu am fax si nu am gasit pe undeva vreunul ca sa pot trimite. Am fost la banca si mi am schimbat cardul ca acesti escroci daca pot sa le spun asa sa nu mi mai poata sustrage alta suma de pe el. Dupa inca trei luni Siteul de socializare a incercat sa extraga alta suma de 260 de lei si nu au reusit deoarece nu mai coincideau datele de pe card. Au inceput cu amenintari in prima faza pe acel site cand voiam sa intru mi au blocat accesul si aparea un mesaj de amenintare ca trebuie sa mi platesc datoria de 260 de lei. Nu i am bagat in seama. Dupa cateva luni cam acum o saptamana am primit un mail in casuta spam de la o firma colaboratoare cu acel site ca figurez in baza de date cu suma de 55 de euro. Am sunat la nr dde telefon din email si le am povestit intamplarea iar acestia mi au spus ca n au ce sa faca si ca trebuie sa platesc datoria fata de acel site. Va rog sa mi spuneti ce sa fac si daca vor putea sa mi faca vreun rau pe viitor. Eu intentionez sa nu le platesc nimic in continuare dar nu as vrea sa am probleme de ordin juridic.
Ultima modificare: Miercuri, 22 August 2018
IonCristi79, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulia Stan , utilizator 13:15, 27 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti raspunsurile din link-ul de mai jos. Se pare ca e o afacere infloritoare.

www.avocatnet.ro/forum/discu...
care mai este situatia dvs acum cu ei? ati rezolvat cumva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale cu un abonament de 15 lei/lună. acum îmi cer 207 lei + 51 de lei penalizări, și mă amenință cu o firmă de recuperare creanțe, e legal așa ceva? just_ea just_ea buna seara....m-am inscris in luna ianuarie pe un site de matrimoniale care daca vroiai sa beneficezi de mesaje scrise/primite,vizualizari profile trebuia sa ... (vezi toată discuția)
E-mail spam Istvan73 Istvan73 Buna ziua! Care sunt criteriile unei scrisori de intentie / oferta, ca sa fie legal, sa nu fie considerat spam? Si daca este vorba de o adresa de e-mail pe un ... (vezi toată discuția)
Spam mihaladan mihaladan apreciez foarte mult informatiile primite de la avocatnet, dar ma deranjeaza ca-mi intra in inbox in loc sa-mi intre in spam. cum pot rezolva, ca avocatnet ... (vezi toată discuția)