avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală Analiza produse
Discuție deschisă în Cultură generală

Analiza produse

Buna ziua! As vrea sa aflu daca este legal sa analizezi un produs alimentar pe internet si sa spui la final daca recomanzi sau nu folosirea acelui produs. Eventual sa ai chiar si un algoritm pe baza caruia sa decizi in ce procent este benefic sau daunator acel produs pentru organismul uman. Ar avea vreun motiv sa te dea in judecata compania respectiva daca vei spune ca produsul lor nu este sanatos in baza analizei tale?
Ultima modificare: Miercuri, 22 August 2018
AndreiBlaucean, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:57, 22 August 2018
Analiza dvs. trebuie sa fie insotita de studii stiintifice si documente eliberate de laboratoare specializate.
Detinand aceste documente puteti sesiza institutiile abilitate ale statului. De ce sa va dati cu parerea pe internet ?!
In instanta, daca producatorul/ comerciantul deschide actiune impotriva dvs. va trebui sa prezentati documente, nu pareri personale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Importanta sau neimportanta fotografiei in cadrul raportului de constatare tehnico-stiintifica CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI In raportul de constatare tehnico-stiintific nu exista obligativitatea de a se efectua si fotografii? Aceasta intrebare este la modul general. In cadrul ... (vezi toată discuția)
Amenda protectia consumatorului pentru eticheta necorespunzatoare a producatorului eok11 eok11 Fac comert cu haine. Am certificat si factura de la producator. Protectia Consumatorului a luat o proba, le-a trimis la un laborator si m-a amendat ca nu ... (vezi toată discuția)
Autorizatii iso raluca33 raluca33 buna ziua. as dori sa construiesc masini din industria alimentara,mai exact ,o masina de extrudat biscuiti.pentru a o comercializa in UE si nu numai,as dori ... (vezi toată discuția)