avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii 

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Similitudine de nume la ONRC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Similitudine de nume la ONRC

Buna ziua,

Doresc sa imi infintez o societate in Ilfov , am facut toate demersurile, printre care si rezervarea de nume , am fost am depus actele si dupa cateva zile m-am trezit respins pe motiv ca exista posibilitatea ca dosarul meu odata ajuns la judecator sa imi respinga din cauza numelui. Precizez ca numele era disponibil in platforma online onrc , si am rezervarea facuta. Cea de la ghiseu mi-a spus sa gasesc alt nume si cand se genereaza dovada sa nu contina anexa , lucru cam greu spre imposibil.

Alte discuții în legătură

Rezervare denumire pentru ong – se poate face online? bogdandev bogdandev Rezervare denumire pentru ONG – se poate face online? Bună ziua, Doresc să înființez un ONG (asociație) împreună cu alți 2 membri fondatori și ... (vezi toată discuția)
Costuri pentru consultanta infinatare s.r.l andyholding92 andyholding92 Bunz ziua ! As vrea sa stiu si eu daca o consultative pentru infintarea unei societati este normal sa se faca contracost ,fara a fi facute demersurile ... (vezi toată discuția)
Verificare si rezervare denumire firma Jan2012 Jan2012 Buna ziua. Doresc sa schimb numele firmei. In urma cererii online pe portalul ONRC, a fost generata dovada privind disponibilitatea si rezervarea firmei, ... (vezi toată discuția)