avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto a masinii vandute de acum 7 ani
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto a masinii vandute de acum 7 ani

Va rog daca puteti si stiti de unde pot gasi nr de identificare la o masina care am vandut o acum 7 ani pt a putea recupera taxa de mediu.(la care din institutiile publice :primarie,inmatriculari sau la registru auto roman si cum procedez)

Alte discuții în legătură

Radiere auto ComisarMiclovan ComisarMiclovan :))Cu sitma si urari de LA MULTI ANI! Am 2 intrebari re. la ultima \"regelementare\"a taxei auto : 1. daca [b]radiez[/b] masina se mai plateste aceasta ... (vezi toată discuția)
Cum scap de impozitul pe masina vanduta? corina tertan corina tertan Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce solutie am sa scap de impozitul pe masina vanduta unei persoane care nu a mai fost sa inregistreze pe numele lui ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina in romania tampaovidiu tampaovidiu Buna seara, As dori sa fiu si eu lamurit referitor la taxele inmatricularii unei masini in romania pentru prima data! Vreau sa imi cumpar un bmw care are un ... (vezi toată discuția)