avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa de poluare

Buna ziua,
Am achitat taxa de poluare in decembrie 2008, am primit trei transe pana in 2016, dupa care s-au sistat platile.
Intrebarea este: dupa ce criteriu se achita acum diferenta ramasa?
Punand aceasta intrebare la ANAF Timisoara, am primit diferite raspunsuri, in functie de lucratorul la ghiseu din ziua respectiva, cel mai frecvent raspuns fiind: urmariti contul si nu mai este nevoie sa veniti aici.
Acest raspuns imi displace total si as vrea sa stiu cum pot sa intervin, care este baza legala in situatia mea?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de mediu platita in 2008 Costin515 Costin515 In luna iunie 2016 am primit de la ANAF prima transa din taxa de mediu platita in anul 2008.In 2017 ar fi trebuit sa primesc a doua transa din totalul celor ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu Tony 71 Tony 71 Am depus dosarul de recuperare timbru de mediu în aprilie 2016, cu ordonanța care prevedea restituirea eșalonat în 5 ani. Am primit decizia în noiembrie ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare florinmihalache florinmihalache În decembrie 2008 plăteam taxă de poluare pentru înmatricularea unei mașini în cuantum de 8229 ron. Instanta dândumi câștig de cauză si obligând ... (vezi toată discuția)