avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Distanta minima de construire
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Distanta minima de construire

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti care este distanta minima de construire daca terenul meu are 2 laturi care sunt vecine cu Domeniul Public. Nu este sosea sa fie necesari cei 14 sau 16 m, este doar "toloaca", zona de camp ce apartine Primariei (pasc oile).
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 27 August 2018
lauricafl, utilizator

Alte discuții în legătură

Turnare beton domeniu public florin9911 florin9911 Buna ziua, Detin un teren intravilan cu o deschidere spre un drum national. Intre gard si sosea exista o portiune de teren de aproximativ 2 metri. M-am trezit ... (vezi toată discuția)
Construcție la limita de proprietare NDenisa NDenisa Buna ziua! Am un tern de 122 mp cu deschidere de 15/8,10 si as vrea sa va întreb cum pot construi la limita a 2 hotare o casa P+2 cu spiralată desfășurată ... (vezi toată discuția)
Este legal sa construiesti la distanta de 60 cm de o casa aflata pe hotar? in 2004 am cumparat ... Ion Adrian Pralea Ion Adrian Pralea Buna ziua, Doresc oconsultatie juridica avizata. In 2004 am cumparat o casa situata pe un teren de 462 m2. Casa a fost construita cu o latura pe hotarul de ... (vezi toată discuția)