avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Ionut groza
                      Utilizator

Ionut groza
                      Utilizator                    

Ionut groza	                   

Buna seara.In urma cu 2 luni am avut un accident în bucurești ,un motociclist a intrat în mașină cu care eram lovinduma in spatele masini in partea ... (vezi toată discuția)
	                    Ionut groza	                   

Buna seara.In urma cu 2 luni am avut un accident în bucurești ,un motociclist a intrat în mașină cu care eram lovinduma in spatele masini in partea ... (vezi toată discuția)

Ionut groza	                   

Buna ziua,pe data de 16.08.2018.am avut un nefericit accident in bucuresti .Aflanduma stationat pe dreapta undeva aproape de centru vechi la intrarea in pasaj ... (vezi toată discuția)
	                    Ionut groza	                   

Buna ziua,pe data de 16.08.2018.am avut un nefericit accident in bucuresti .Aflanduma stationat pe dreapta undeva aproape de centru vechi la intrarea in pasaj ... (vezi toată discuția)

Ionut groza	                   

Buna ziua .În data de 16 08 2018 am avut un accident în bucurești.Aflanduma parcat pe dreapta si punanduma in miscare cu semnal stanga si asiguranduma in ... (vezi toată discuția)
	                    Ionut groza	                   

Buna ziua .În data de 16 08 2018 am avut un accident în bucurești.Aflanduma parcat pe dreapta si punanduma in miscare cu semnal stanga si asiguranduma in ... (vezi toată discuția)