avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Decontare factura cazare
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Decontare factura cazare

Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca contravaloarea facturii de cazare mi se poate deconta si in perioada de concediu de odihna suplimentar(pentru calculator). Mentionez ca, urmare a transferului dintr-o unitate in alta, ni s-a recomandat sa ne luam tot concediul de odihna din acel an. In perioada concediului, nu am reusit sa obtin factura, deoarece era deja programat la o pensiune care nu elibera facturi. Cand am inceput munca efectiva la unitatea repartizata, am aflat ca mai am dreptul la zile de concediu suplimentar dar ca factura trebuie sa fie in perioada concediului de odihna. Ma puteti ajuta sa imi spuneti daca este legal ? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Decont cazare la hotel de 4* alexandru andra alexandru andra Daca merg la un curs de pregatire profesional organizat de catre o societate si respectivul curs este cu cazare la un hotel de 4*, institutia imi poate deconta ... (vezi toată discuția)
Sunt angajata mapn de o luna si am inteles de la colegi ca se ... Ana-maria11 Ana-maria11 Sunt angajata mapn de o luna si am inteles de la colegi ca se deconteaza contravaloarea cazarii in limita a 1450 lei. Ideea este ca fiind angajata practic de ... (vezi toată discuția)