avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... obligatie proprietar imobil incadrat in grad seismic I
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

obligatie proprietar imobil incadrat in grad seismic I

In cazul in care un imobil cu destinatie de locuinta este incadrat in grad seismic I iar proprietarul acesteia transfera dreptul de folosinta printr-un contract de inchiriere, este obligat acesta sa insereze in contract stadiul seismic al cladirii. Care sunt consecintele in cazul in care nu notifica chiriasul despre acest fapt ?

Alte discuții în legătură

Obligatie proprietar imobil incadrat in grad seismic i florinaciontea florinaciontea In cazul in care un imobil cu destinatie de locuinta este incadrat in grad seismic I iar proprietarul acesteia transfera dreptul de folosinta printr-un ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere Dragut Dragut care este legea in vigoare care reglementeaza inchirierea locuintelor?si daca dreptul de preemptiune mai exista pentru chiriasi sau s-a desfiintat ca in cazul ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere magda1612 magda1612 :) Buna dimineata ! Apelez din nou la ajutorul dvs pt lamuriri intr-o problema: vreau sa inchiriez un apartament , si nu stiu cum sa procedez pt a evita ... (vezi toată discuția)