avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Se mai poate recupera valoare taxa mediu pe o cerere ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Se mai poate recupera valoare taxa mediu pe o cerere depusă la ANAF in 2012 la care am primit număr de înregistrare?

In 2012 am depus cererea pentru restituirea taxei de mediu a unui autoturism cumpărat in 2011. Am trecut prin toate formalitățile și am primit și un număr de înregistrare pe semnătura și ștampila ANAF. Urma sa fim chemați la casieria unității pentru recuperarea taxei. Recunosc ca pana astăzi nu am mai făcut niciun demers din varii motive, așteptând răbdători sa fim chemați pentru restituire. Astăzi însă am făcut o vizita la ANAF cu toate documentele dosarului sa aflam ce se întâmpla. După ce am fost plimbați din birou in birou, am primit răspuns de la o doamna care ne-a și mustrat ca nu am făcut nimic pana acum. Ne-a spus ca nu mai este nimic de făcut pentru ca a trecut foarte mult timp. Mie nu mi se pare normal, mai ales ca am primit acest număr de înregistrare de la ANAF, sa nu se mai poată face nimic. E clar ca cineva nu și-a îndeplinit datoria corespunzător si faptul ca noi nu am alergat după bani nu este un motiv suficient de bun. Noi am făcut la momentul respectiv toate demersurile. Sunt curioasa de o opinie avizata in aceasta situație. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Taxa timbru poluare bucadr bucadr Buna ziua, Am primit un instiintare de restituire a taxei de poluare in data de 5 februarie. Banii Trebuiau ridicati in data de 24 februarie dar de la ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto vladpasca vladpasca Buna ziua. am un autoturism din 1997 cand am inmatriculat in 2009 am platit taxa auto acu 2 ani am facut demersurile pentru recuperarea taxei de inmatriculare ... (vezi toată discuția)
Re-inmatriculare auto in romania (ro->de->ro): se plateste timbrul de mediu, sau nu mgastaldo mgastaldo Buna ziua, Detinem un autoturism Golf 4 care a fost inmatriculat definitiv in Romania fara plata taxei de prima inmatriculare prin decizie judecatoreasca in ... (vezi toată discuția)