avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bani declarați la vama
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bani declarați la vama

Buna ziua! Am un prieten care de -a lungul anilor a economisit ceva bănuți muncind in străinătate dar trimiși in România . Acum ar vrea sa ia banii din România înapoi in străinătate. Știe ca la frontiera trebuiesc declarați având și dovezi . Întrebarea este se percepe ceva impozitare sau doar completează formularul și cam asta este.
Ultima modificare: Joi, 6 Septembrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vama ionut_ghi ionut_ghi Buna ziua! Am un prieten care de -a lungul anilor a economisit ceva bănuți muncind in străinătate dar trimiși in România . Acum ar vrea sa ia banii din ... (vezi toată discuția)
Vama ionut_ghi ionut_ghi Buna ziua! Am un prieten care de -a lungul anilor a economisit ceva bănuți muncind in străinătate dar trimiși in România . Acum ar vrea sa ia banii din ... (vezi toată discuția)
Bani proveniți de la un prieten din străinatate, am o mică dilemă ... Robertandy11 Robertandy11 Bună ziua stimați utilizatori avocatnet.ro, am o mică dilemă aici pe care nu știu s-o rezolv oricât aș căuta. Tot dau de răspunsuri contradictorii iar ... (vezi toată discuția)