avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buletin expirat, reînnoire din UK
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buletin expirat, reînnoire din UK

buna ziua, am buletinul expirat de cativa ani buni si as dorii sa-l reinnoiesc fara sa ma duc in tara avand domiciliul in Londra de 13 ani. Pot sa fac procura la consulatul din Londra cu buletin expirat? Trebuie sa trimit acasa certificatul de nastere pentru reinnoirea buletinului sau ajunge o copie legalizata? multumesc

Alte discuții în legătură

Procura duplicat act de stare civila Aria-104 Aria-104 Bine v-am gasit! Va rog mult sa ma ajutati si pe mine. Imi expira pasaportul simplu electronic peste 2 luni si trebuie sa-l reinnoiesc, dar am o problema acum. ... (vezi toată discuția)
Carte identitate - resedinta in strainatate + schimbare domiciliu in romania ContSters250855 ContSters250855 Locuiesc in Londra de 2 ani si in curand imi va expira cartea de identitate. Cartea de identitate curenta a fost eliberata in Bucuresti pentru ca acolo locuiam ... (vezi toată discuția)
Procură donație părți imobile doramatadora doramatadora După decesul tatălui meu, am moștenit împreună cu mama mea părți din două bunuri imobile situate în Timișoara. Doresc acum să îi donez urgent ... (vezi toată discuția)