avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1427 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Repartizare in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Repartizare in invatamant

Buna ziua! Ma intereseaza daca la repartizarea pe post in invatamant are prioritate nota peste 7 de la titularizare nationala 2012 sau nota 6,25 de la titularizare judeteana 2018

Alte discuții în legătură

Suplinitor flori_minicards flori_minicards Buna ziua in luna octombrie am sustinut un concurs pentru educator nu am luat concursul dar am obtinut nota 6,25 iar o prietena 7,35 Doamna Directoare ne-a ... (vezi toată discuția)
Titularizare la nivelul scolii Albert35 Albert35 Supun atentiei dumneavoastra problema tutularizarii la nivelul unitatii de invatamant... Sunt profesor de informatica cu o vechime efectiva in invatamant ... (vezi toată discuția)
Treapta de vechime Edisor1975 Edisor1975 Sunt angajat din 5 septembrie 2007,în urma unei testări la nivelul județean. În luna august 2008 ,am obținut nota 8.50 la examenul de titularizare,dar ... (vezi toată discuția)