avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obtinerea avizului de auditor public intern
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obtinerea avizului de auditor public intern

Am fost admis pentru ocuparea functiei de auditor public intern.
La inscrierea in concurs nu mi s-a soliciatat si avizul din cadrul compartimentului public de audit al ministerului respectiv. Acum cand sa ma incadreze pe post, mi s-a spus ca trebuie sa depun si acel aviz si ca nu voi fi platit pana nu-l obtin.

Intrebarea mea este daca este obligatoriu acel aviz, daca da, daca exista un termen pentru depunerea lui si care va fi situatia mea pana la obtinerea acelui aviz. Mentionez inca o data ca acest aviz, nu a fost o conditie pusa la inscrierea in concurs.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:48, 31 August 2021
Despre ce minister este vorba?
Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii rurale

Cornel Vasile a scris:

Despre ce minister este vorba?

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
Verificati in Normele metodologice specifice privind exercitarea activităţii de audit public intern din cadrul MADR.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ocupare post auditor intern in instituție publică Giorgiana123 Giorgiana123 Va rog sa imi spuneti modalitatea de ocupare a unui post de Auditor intern ( funcționar public) din cadrul unei instituții publice ( ordonator secundar de ... (vezi toată discuția)
Conditiile necesare pentru angajarea unui auditor intern la o institutie publica marinescu999 marinescu999 Va rog sa-mi spuneti care sunt conditiile cerute de legislatia in vigoare pentru angajarea unui auditor intern la o institutie publica? Este adevarat ca pentru ... (vezi toată discuția)
Prima versiune a masurilor de finantare din cadrul pndr 2014-2020, publicata spre consultare! Daniela Bolog Daniela Bolog 26 februarie 2014 Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a publicat ieri, 25 februarie 2014, versiunea consultativa a fiselor masurilor de finantare a ... (vezi toată discuția)