avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Concediu post natal
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Concediu post natal

Buna ziua, sotia nu lucreaza si urmeaza sa nasca iar eu doar ce am terminat scoala militara postliceala de subofiteri cu durata de 1 an, pot beneficia eu de concediul post natal sau trebuie sa mai treaca inca un an in care sa iau salariul intreg pt ca in scoala nu am avut decat o solda de 120 de lei, multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului s.stefan s.stefan Buna ziua Sotia mea a terminat in luna iulie a anului 2013, cursurile de zi a unei forme de invatamant superior. In toamna aceluiasi an, a inceput cursurile ... (vezi toată discuția)
Alte venituri in perioada ccc sorinelo sorinelo Dupa noua lege poti sa muncesti sau nu in perioada CCC? Daca sotia mea a terminat o scoala postliceala la cursurile de zi, deci nu a avut venituri timp de 12 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului Pupazica Pupazica Buna ziua. Am 27 de ani , sunt in anul 2 la Scoala Postliceala, cursuri zi.Dupa ce termin anul trei , adica iunie 2014 , ma angajez cateva luni si dupa aceea ... (vezi toată discuția)