avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Este legal contabilizarea manualelor scolare?
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Este legal contabilizarea manualelor scolare?

Buna ziua. Va rog sa- mi spuneti daca este legal ca manualele scolare sa fie inregistrate in contabilitatea scolii fiind oferite de statul roman copiilor gratuit, bibliotecarii scolari fiind obligati sa detina doua gestiuni , biblioteca si manualele scolare?
Ultima modificare: Luni, 10 Septembrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Restructurare andrey2501 andrey2501 Buna ziua, Pentru moment lucrez intr-un centru financiar pe post de contabil.In cadrul aceluiasi centru mai lucreaza un casier si un contabil sef. Ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua | am fost incadrata ca bibliotecar scolar cu studii ... Lena7 Lena7 Buna ziua | Am fost incadrata ca bibliotecar scolar cu studii medii in anul 2006 si am facut cursuri de Managementul bibliotecii scolare la CCD,in anul 2010 am ... (vezi toată discuția)
Salariu bibliotecar cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! Va rog, ajutati-ma in urmatoarea problema: lucrez din anul 1987 iar, la data de 01. 08. 1996, lucrez la primaria din comuna, pe post de ... (vezi toată discuția)