avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prietena mea a fost manipulată de proxenet să se ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prietena mea a fost manipulată de proxenet să se prostitueze, timp în care unii dintre clienții ei erau jefuiți. Ea are vreo vina dacă nu a furat nimic și nu a amenințat pe nimeni?

Primul caz s-a petrecut în luna noiembrie. Atunci, odată ce a ajuns în locuință, cilentul a aflat că prostituata îi cere mai mult decât negociaseră pe internet. S-au luat la ceartă, moment în care în apartament au năvălit doi indivizi, proxeneții tinerei care l-au luat la bătaie și l-au lăsat fără 1.800 de lei dar și fără ceas. A doua victimă a căzut în aceeași capcană ieri seară, când și-a dat întâlnire cu prostituata în același apartament.

Femeia l-a trimis să facă un duș, când a ieșit din baie îi lipseau peste 2700 de lei și ceasul. În momentul în care a cerut explicații, unul dintre protectorii femeii a năvălit de pe balcon.

Proxenetul l-a lovit ca să îl convingă să plece din apartament fără să mai facă scandal. Bărbatul însă s-a oprit pe holul blocului și a început să-și sune prietenii, ca să le ceară ajutorul. În acel moment, a apărut cel de-al doilea proxenet care s-a năpustit asupra lui. Imediat ce a scăpat victima a sunat la 112.

Oamenii legii nu exclud ca numărul victimelor celor trei să fie mult mai mare. Este posibil ca alți bărbați jefuiți să nu fi apelat la polițiști de rușine.
Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: andrei_i_p , utilizator 09:40, 17 Septembrie 2018
Ea nu a furat nimic , nu a amenințat pe nimeni , nu a dat la nimeni in cap
Doar sa prostituat și stia ca proxeneții le va lu bani clienților
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din ce povestii dvs, pare sa fie complice la talharia pe care o savarsesc proxenetii.
Dacă ea a luat banii de la persoanele vătămate și ia dat imediat proxenetului înseamnă ca e furt?
Adică ea lua banii nici nu apuca săi numere și ii dădea lui

-Vă rog să folosiți mesageria privată: intrați pe profilul consultantului și faceți click pe plic. Mulțumesc-
Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la un avocat de urgenta.In principiu confidentialitatea este asigurata.E greu de sustinut ca nu stia ce se intimpla daca genul asta de tilharie se repeta.Sigur va fi acuzata de cel putin participatie improprie la infractiunile comise daca nu de complicitate caz in care e pasibila de aceiasi pedeapsa ca autorii faptelor.
M-as mira sa nu fie acuzata de complicitate.

Alte discuții în legătură

O fată care practica prostituția mi-a trimis benevol, în timpul relației, bani prin western union. pot fi acuzat de proxenetism? Ionut Bocu Ionut Bocu Buna ziua, am fost intr.o relatie timp de aproape 2 ani cu o fata care practica prostitutia cu 3 ani inainte sa ne cunoastem, si in timpul relatiei. Relatia a ... (vezi toată discuția)
Furt intre rude just_codrin just_codrin Acum cateva zile o prietena m-a rugat sa o duc cu masina mea pana la apartamentul in care locuia cu sotul ei ca sa isi ia cateva lucruri personale (haine, ... (vezi toată discuția)
Prostituate in bloc angelik_tasia angelik_tasia In blocul nostru, undeva in zona Matei Basarab s-au aciuat 3 prostituate, si un barbat ( de etnie roma), locuiesc in apartamentul de deasupra mea, care este ... (vezi toată discuția)