avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... obligatii instiintare debitor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

obligatii instiintare debitor

As dori sa stiu daca exista obligatia de a instiinta intr-un anumit termen debitorul pentru o poprire si posibilitatile de contestare
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine , Avocat 19:45, 13 Septembrie 2018
Sa inteleg ca dumneavoastra sunteti creditorul? Poprirea se infiinteaza fara somatie, nu e obligatorie instiintarea, si da, se poate contesta, in termen de 15 zile de la momentul la care a luat la cunostinta de aceasta masura. Insa, ulterior incuviintarii cererii de executare silita, executorul judecatoresc va proceda la instiintarea debitorului, conform prev. art. 667 C.proc.civ, adica ii va comunica titlul executoriu si somatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita alex_gav alex_gav Buna ziua, am o nelamurire privind termenul de contestare a unui act emis de catre un executor judecatoresc; la ce foruri de justitie se poate contesta si in ... (vezi toată discuția)
Aplicarea hotararii judecatoresti ellamaria ellamaria Buna ziua, in urma unui proces civil trebuie sa platesc cheltuieli de judecta in valoare de 1340 lei. In sentinta pe care am primit-o nu se specifica unde si ... (vezi toată discuția)
Executare silita terezabt terezabt Buna ziua Spuneti-mi va rog cat tip dureaza de la punerea sechestrului pana cand se poate face vanzarea bunului sechestrat si cum se procedeaza Va ... (vezi toată discuția)