avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plata proprire la anaf, dovada plata
Discuție deschisă în Executare silită

Plata proprire la anaf, dovada plata

Buna ziua, sunt angajat si am dorit sa fac un credit la banca x, din pacate la aceeasi banca firma are cont si are o proprire pe o suma mica. Banca nu mi poate acorda credit din cauza propriri. Ptr moment admin e plecat si nu il pot contacta.

Intrebare: pot plati eu direct la anaf ( fiind angajat al firmei ) suma datorata si sa obtin hartia pentru ridicarea propriri ?

Multumescc
Ultima modificare: Vineri, 14 Septembrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

În 2012 mi s-a pus proprire pe conturi, a fost executată suma dar în 2017 s-a trimis proprire pe salariu direct la sediul firmei. cum se procedează în cazul unei duble popriri? KrmenM99 KrmenM99 In 2012 mi s-a pus proprire pe conturi ,in 2017 s-a trimis proprire pe salariu direct la sediul firmei ( proprirea era ptr aceeași sumă si datorii - amenzi ... (vezi toată discuția)
Proprire salariu softloom softloom Buna ziua. Imi puteti spune care este procedura in cazul unei propriri pe salariu? Cat la suta din salariu se ia si daca suma care se ia imi plateste din ... (vezi toată discuția)
Blocarea tuturor conturilor din cauza unei propriri mv2000 mv2000 [b]Buna ziua ! Am 2 probleme, poate ma puteti ajuta, va rog ! 1. Sunt angajata la stat si am proprire pe salariu, din cauza unei ... (vezi toată discuția)