Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refacere fațadă. Trebuie autorizație de reparație?

As dori sa refac fațada casei fiind foarte veche și pericol de accident. Nu construiesc nimic doar sa o repar pe afara. Doaresc sa știu dacă îmi trebuie autorizație de reparație menționez că e vb de o casa in mediul rural.va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Claudia40. , utilizator 16:56, 14 Septembrie 2018
Nu aveti nevoie de autorizatie de construire pentru reparatii.
Buna ziua.
Eu zic ca nu, nu "umblati" la la structura sau compartimentarea casei. Dar nu ar strica sa intrebati si la primarie...
Mulțumesc pentru răspuns

cyan a scris:

Nu aveti nevoie de autorizatie de construire pentru reparatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie IancuV IancuV Daca izolez casa cu polistiren de 10 mm casa fiind la strada imi trebuie autorizatie de constructie. (vezi toată discuția)
Aprobari necesare pentru amenajari interioare? brutuss_ia brutuss_ia Buna seara! Eu si sotul meu ne aflam in situatia de a amenaja o casa veche pe care am mostenit-o. Precizez case afla intr-o curte comuna si face parte ... (vezi toată discuția)
Schimbare culoare casa, locuinta personala Vladimir1 Vladimir1 Buna ziua! Am achizitionat o locuinta intr-un triplex si as dori sa schimb culoarea la casa. Este necesara vreo autorizatie de constructie pentru acest ... (vezi toată discuția)