avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Acordare transa vechime în muncă
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Acordare transa vechime în muncă

As vrea sa știu dacă e corect ce mi s-a spus la secretariatul unității unde lucrez. Sunt profesoara de zece ani si am început al unsprezecelea an. Înainte de învățământ am lucrat un an altundeva. Transa de vechime in învățământ mi se acordă din acest an iar transa de vechime în muncă trebuia să o primesc inca de anul trecut, ceea ce nu s-a întâmplat. Secretara mi-a explicat că nu am primit pentru că nu am cerut. Este corect? Eu trebuie să îmi calculez aceste lucruri sau apar in Revisal? Trebuie să cer eu sau angajatorul are obligația să calculeze aceste situații?

Alte discuții în legătură

Spor de stabilitate in invatamant mihaelaprofa mihaelaprofa La data de 31.08.2014, am o vechime efectiva neintrerupta in invatamant de 10 ani. Am lucrat in perioada 01.09.2004-31. 08.2006 ca invatatoare la scoala din ... (vezi toată discuția)
Trecere la alta transa de salarizare numai cu cerere? niculina_paduraru niculina_paduraru Eu lucrez in invatamant iar secretara scolii nu vrea sa acorde trecerea la alta transa de vechime sau de salarizare decat daca angajatul depune cerere. Cu alte ... (vezi toată discuția)
Vechime in invatamant Rafana Rafana Vechimea ca suplinitor necalificat se calculeaza ca vechime in invatamant la salariul de incadrare? Am 14 ani lucrati ca suplinitor necalificat si 10 ani ... (vezi toată discuția)