avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acțiuni peco
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acțiuni peco

Bună seara, mama mea deține și ea niște acțiuni la peco iași cum putem să procedăm să aflăm ce valoare au ?? Menționez că ele sunt din anul 1996.
Ultima modificare: Vineri, 14 Septembrie 2018
Karembeu88, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:35, 15 Septembrie 2018
Firma la care detine mama acele actiuni se numeste acum OMV Petrom, dividendele pe ultimii trei ani daca inca nu le-a ridicat, le poate lua titularul pe baza buletinului de la orice sediu al bancii BRD si alte informatii, inclusiv evolutia pretului de vanzare din ultima zi de la bursa unde se pot vinde aceste actiuni le gasiti la adresa [ link extern ] ,
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Septembrie 2018
george-neagu, moderator
Informatii utile gasiti si aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de actionar peco Cernescu Andreea Cernescu Andreea Ce pot face cu certificatul acesta are vechime 21 de ani? (vezi toată discuția)
Dețin un certificat de acționar din 1996 Lazăr Gheorghe Lazăr Gheorghe Bună ziua, dețin un certificat de acționar din 1996 la SC Peco Timiș. Cum pot afla dacă societatea OMV PETROM a preluat Sc Peco Timiș și dă ... (vezi toată discuția)
Am certificatul de acționar mostenit. Viorel Popa80678@gmail.com Viorel Popa80678@gmail.com Am certificatul de acționar la peco de cînd s-au dat cam 20 de ani cam atunci cred că am luat 60 de lei mai am unul al lui maică-mea care a decedat acuma ... (vezi toată discuția)