avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dețin un certificat de acționar din 1996
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dețin un certificat de acționar din 1996

Bună ziua, dețin un certificat de acționar din 1996 la SC Peco Timiș.
Cum pot afla dacă societatea OMV PETROM a preluat Sc Peco Timiș și dă dividente pentru deținătorii de acțiuni și mai precis cât se primește pe 1 acțiune. Este valabil că BRD plătește dividende de la OMV PETROMpe ultimii 3 ani?
Ultima modificare: Vineri, 22 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:02, 22 Decembrie 2023
Da. Mergeți la casieria băncii BRD din zona dumneavoastră cu buletinul și va ridicați dividendele cuvenite doar pe ultimii 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am certificatul de acționar la peco constanta Duca_gabriela Duca_gabriela Bună ziua am și eu o întrebare dacă am certificatul de acționar de la peco 1996 Constanța ce pot face cu el unde ma pot interesa de dividente am luat o ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar peco Cernescu Andreea Cernescu Andreea Ce pot face cu certificatul acesta are vechime 21 de ani? (vezi toată discuția)