avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Certificat de actionar peco
Discuție deschisă în Bursa de valori

Certificat de actionar peco

Ce pot face cu certificatul acesta are vechime 21 de ani?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Aaaaq , utilizator 13:53, 12 Noiembrie 2018
Poate fi supus vânzării
In primul rand acum sunteti actionara la OMV Petrom, asa se numeste firma care a preluat-o, si in fiecare an au dat dividende. Asa ca daca nu le-ati ridicat, aveti posibilitatea sa intrati in posesia lor pentru ultimii trei ani mergand cu buletinul la BRD. Dividendele aferente exercitiului financiar 2014 si urmatorii pot fi incasate cel mai tarziu pana la data de 12 iunie 2018 inclusiv. Pe cei dinainte i-ati pierdut definitiv.
Deci le puteti tine in continuare pentru ca in fiecare an au dat dividende sau sa le vindeti, asa cum vi s-a recomandat mai sus. Detalii privind cotatia actiunii la Bursa de valori Bucuresti si alte infrmatii privind situatia firmei va recomand sa urmariti periodic la adresa [ link extern ]
detin certificat de actionar peco cluj din anul 1996 ce pot sa fac cu el
Unde se pot vinde acțiunile peco?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificate de actionar EugeniaAnghel EugeniaAnghel Cum pot sa vand doua certificate de actionar cu numarul total de 150 actiuni? Certificatele au fost eliberate de S.C. PECO Tulcea .Va rog sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Acțiuni peco Karembeu88 Karembeu88 Bună seara, mama mea deține și ea niște acțiuni la peco iași cum putem să procedăm să aflăm ce valoare au ?? Menționez că ele sunt din anul 1996. (vezi toată discuția)
Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)