avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Semnaturi Fara Penali in Functii Publice
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Semnaturi Fara Penali in Functii Publice

In ultimele 6 luni s-au strans peste 1.000.000 semnaturi pentru "Fara Penali in Functii Publice". Acestea s-au depus la primarie si primaria le valideaza, in sensul ca evidenta populatiei locala verifica daca e locuitor in respectiva localitate - asa zice legea. Mai multi primari s-au apucat sa trimita scrisori la toti cei care au semnat listele ca sa se prezinte la primarie pentru confirmarea semnaturilor, sau sa trimita politia comunitara sa faca asta. E o violare flagranta a drepturilor cetateanului, dar de fapt ce legi sunt incalcate?

Alte discuții în legătură

Zarva SimonaBardea SimonaBardea Buna ziua! Ma interesa si pe mine ce legatura este intre o asociatie de proprietari si primarie. Daca primaria are o obligatie fata de asociatii, sau daca ... (vezi toată discuția)
Restructurare oug 63/2010 evidenta persoanelor ContSters157567 ContSters157567 Potrivit og 63/2010 servicile de evidenţă a persoanelor deservesc un numar de persoane ex. serviciul unde lucrez eu deserveste o populaţie activă de 105 ... (vezi toată discuția)
Mansardarea blocului cocoxxl cocoxxl Problema mea este in felul urmator:am solicitat la vecinii din blocul in care locuesc semnaturi findca as dori sa-mi fac mansarda pe bloc.Am strans semnaturile ... (vezi toată discuția)