avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Impozitare drepturi diferente salariale castigate in ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Impozitare drepturi diferente salariale castigate in instanta 2018

Cum se face impozitarea sumelor drepturi diferente salariale castigate in instanta pe 3 ani si platibile in transe .in primul an 5%,la 27 milioane cat se retine?
Ultima modificare: Luni, 17 Septembrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătoreşti eduardvl eduardvl Bună ziua, Prevederile unui articol din OUG privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 20XX (2014, 2015, 2016, 2017) stipulează ... (vezi toată discuția)
Salariat : cum se face - plata unei sume câștigate în instanță ? oanaportar oanaportar Bună dimineața! Va rog din tot sufletul sa ma ajutati cu câteva sfaturi! Un salariat a câștigat în instanță diferențe de drepturi salariale. ... (vezi toată discuția)
Cum sunt achitate drepturile salariale castigate in instanta claris05desi claris05desi In anul 2011 am fost disponibilizat, am contestestat in instanta respectiva decizie care in urma unui proces desfasurat, am castigat definit si irevocabil ... (vezi toată discuția)