avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren forestier
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren forestier

buna ziua, am inteles ca in privinta terenurilor forestiere nu se poate defrisa mai mult de 5% (am un teren forestier de 2500 mp din care construibili sunt doar 125 mp, in care am si gardul.), dar as putea obtine autorizatie de constructie pe mai mult de cei 125 mp, daca nu defrisez copacii, ci ii includ in constructie. (a casei, a gardului)? Multumesc

Alte discuții în legătură

Constructie teren intravilan - fond forestier cbc0812 cbc0812 Avand in vedere dificila comunicare cu cei de la ITRSV, nu gasesc solutia la urmatoarea problema. Detin 2 terenuri in intravilanul unui oras care sunt trecute ... (vezi toată discuția)
Cota parte din mostenire ! gigelas gigelas Buna seara, In urma dezbaterii succesiunii,a ramas mostenitorilor un teren se 2500 mp. Sotului supravietuitor o cota parte de 5/20; Celor 5 copii cate o ... (vezi toată discuția)
Teren construibil sau nu? mir2006 mir2006 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarele doua probleme, legate de cumpararea unui teren, cu suprafata de 600 mp, front stradal 27 ml. Terenul include ... (vezi toată discuția)