1.Copilul a fost luat de tată de la şcoală, deci copilul mergea la şcoală, nu era reţinut de mamă
Daca merge 3 zile la scoala dintr-un semestru intreg nu se cheama ca a mers la scoala.
2.în condiţiile descrierii plecării copilului de la domiciliul mamei, rezultă că , în continuare, el nu a vrut să meargă la tată, fiindcă, mama neavând nici un drept, nu putea să-l oprească
copilul s-a dus la tata din plasament. A fost decizia lui.
3.tatăl avea resurse ca să plătească pensia alimentară copilului şi înainte, dacă nu din muncă, din chirii, a minţit şi a lipsit copilul de mijloacele materiale de trai timp de 10 ani, iar în următorii 8 ani, creşte copilul din banii mamei
Doamna, cititi cu atentie. Banii pe care tatal ii platea pentru copil se duceau la avocati si copilul era tinut de catre mama la limita subzistentei. Daca dorea sa traiasca din banii mamei tatal executa banii din penalizari, dar nu a facut- o si e la mintea cocosului de ce. Nu mai mintiti si acceptati adevarul. Sprijiniti o mama care isi abuza propriul copil in mod barbat.
4. dacă copilul de 11 ani a înţeles ce i s-a întâmplat (probabil ajutat), dar acum nu înţelege ce i se întâmplă, înseamnă că nu prea înţelege nimic. Poate peste alţi 11 ani, va înţelege ceva, dar vă asigur că la 18 ani, îi va renega pe amândoi, dacă va mai fi
Se pare ca nu. In sfarsit a ajuns intr-un mediu sanatos si fericit, nu mai indura lipsuri.
Îmi pare rău că nu pot vorbi cu respectiva mamă, să o sfătuiesc să-şi şteargă cei 11 ani din viaţă în care s-a dedicat copilului
Cu o singura mentiune, ar trebui sa adaugati cuvantul "abuzarii" in fata copilului.
Să uite complet acest copil, care, prin atitudinea lui, nu o merită
Doamne fereste! am batut in lemn cand v-am citit. Copilul infometat si sechestrat nu o merita? Doamna dar sunteti mama, nu va tremura deloc sufletul la calvarul unui copil?
Pai nu spuneati ca are discernamant si stie ce se intampla copilul si are sentimente? Sau i le acceptati doar pe alea care va convin ?
Eu imi iubesc copilul indiferent de ce ar face si nu as putea sa uit de el sau sa il iubesc mai putin daca actiunile lui nu mi-ar conveni. Chiar recititi ce scrieti?
Poate, cu timpul, acest copil ajunge să şi judece, unii sunt mai precoce, alţii mai retardaţi...
Incredibil cata ura pentru un copil care nu mai face dupa cum doreste mama, e retardat......
Vedeti cat venin va rasare din fiecare cuvant? Cum sa vrea copilul dumneavoastra sa petreaca timp cu tatal lui daca asta l-ar face nerecunoscator si handicapat?
Doamne sfinte!
Oricum, tot comportamentul copilului se mulează pe definiţia "alienării parentale" din vestitul Protocol (nesecret!)
exact......asta se intampla cu copii care au fost alienati parental de un parinte si sunt scosi din abuz. Asta e ceea ce primesc abuzatori. Si culmea, nici atunci nu isi recunosc vina. E copilul handicapat sau nerecunoscator dar vina lor, a celor care l-au crescut nu e deloc. niciodata.
Martonze, nu ma asteptam la atata ura si obida.