avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... FACTURA CHIRIE INTRE FIRME
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

FACTURA CHIRIE INTRE FIRME

Buna ziua,
In cazul in care o societate (din strainatate) emite o factura pentru un spatiu dat in chirie iar chiriasul (societate din Romania) o plateste, acea factura poate tine loc si de contract ?
Multumesc !
Ultima modificare: Joi, 20 Septembrie 2018
ludeea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 16:51, 20 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate tine loc si de contract daca este acceptata.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intr-adevar, daca este insusita prin semnatura are valoare contractuala.

Insa este demn de mentionat ca intre profesionisti dovada unui act juridic se face prin orice mijloc proba, sens in care nu veti intampinare mari probleme sa dovediti existenta raportului juridic comercial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debitor chemat in judecata anonim. anonim. Buna ziua! Va solicit ajutorul intr-o problema. Sunt persoana juridica S.R.L, chemata in judecata de catre o alta S.C pt. obligarea la plata a unei sume de ... (vezi toată discuția)
Factura /contract ludeea ludeea Buna ziua, In cazul in care o societate (din strainatate) emite o factura pentru un spatiu dat in chirie iar chiriasul (societate din Romania) o plateste, ... (vezi toată discuția)
Semnatura -factura melcsy melcsy exista un contract de antrepriza semnat de 2 beneficiari, care defapt sunt sot si sotie. factura insa este semnata numai de catre una dintre ei....exista ... (vezi toată discuția)