avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Creșterea și vânzarea animalelor de companie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Creșterea și vânzarea animalelor de companie

Sunt interesata de cresterea si apoi comercializarea animalelor de companie, respectiv a pisicilor. Am gasit acest cod 0149 ..despre crestere, dar apoi vinzarea cum o pot face catre societati comerciale? Mentionez ca am calitate de asigurat si carte de munca la alta societate, care nu are nici o legatura cu acest domeniu. Va fi o activitate temporara, 1 singura data pr an.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ROXANA IONELA HRISOVESCU , Consilier juridic 15:01, 24 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Comert cu animale.4776 Comert cu amanuntul al florilor, plantelor si semintelor, comert cu amanuntul al animalelor de companie si a hranei pentru acestea, in magazine specializate. Puteti infiinta PFA, II sau SRL.Pe baza de factura veti comercializa atasat chitanta/bon fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl  ileana george ileana george Vreau sa deschid un magazin cu profil Comercializare produse fitosanitare , seminte , plante , pomi si alte marfuri industriale . As vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Infiintarea ii nononic nononic Asi dori sa deschid o florarie ,ce cod CAEN corespunde si ce calificare ar trebui sa am pentru infiintarea de II (vezi toată discuția)
Cod caen comert cu produse destinate animalelor de companie mioaraclaudia mioaraclaudia buna ziua,as dori sa infiintez o firma care sa aiba ca activitate principala comertul cu produse diverse destinate animalelor de ... (vezi toată discuția)