avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 infiintare SRL
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

infiintare SRL

Vreau sa deschid un magazin cu profil Comercializare produse fitosanitare , seminte , plante , pomi si alte marfuri industriale .
As vrea sa stiu ce coduri CAEN se pot alege pentru aceste activitati si daca se pot desfasura in regim de vanzare cu ridicata si cu amanuntul , societatea infiintata fiind SRL .
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 13:23, 29 Martie 2011
4621 - Comert cu ridicata al cerealelor, semintelor, furajelor si tutunului neprelucrat
4622- Comert cu ridicata al florilor si bulbilor
4776 - Comert cu amanuntul al florilor, plantelor, semintelor, comert cu amanuntul al animalelor de companie si al hranei pentru aceasta, in magazine specializate
Daca nu veti avea mai mult de 5 angajati va sfatuiesc sa infiintati o intreprindere individuala. Detalii infiintare aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unul srl-d CuzescuAndra CuzescuAndra Buna ziua, asi dori si eu o informatie cu privire la urmatoarele aspecte: - ce coduri Caen imi trebuie in actul constituitv pentru comercializarea ... (vezi toată discuția)
Srl cu activitate de comert cu ridicata alinedelea alinedelea Va rog sa aflu daca in cazul unui srl care vrea sa dezvolte activitatati de \'\'drogherie\'\':si anume :4621 comert cu ridicata al cerealelor, ... (vezi toată discuția)
In ce cod caen se incadreaza glo glo vreau sa trec ca obiect principal de activitate la o societate comertul cu ridicata a sfeclei de zahar si nu stiu in ce clasa se incadreaza comertul cu ... (vezi toată discuția)