avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Casa de Pensii mi-a refuzat 2 adeverințe,gr 1 si 2
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Casa de Pensii mi-a refuzat 2 adeverințe,gr 1 si 2

De ce Casa de Pensii îmi refuză adeverințele de vechime? Casa de Pensii nu trebuie să motiveze respingerea unui document? Sau cum aflu dacă a făcut această motivare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:36, 14 Aprilie 2019
Pe decizia de pensionare, la observatii, se mentioneaza motivul pentru care nu sunt luate in calcul adeverintele respective.
Da,decizia cuprinde mentiuni de la A la G. Undeva la punctul H este motivat refuzul adeverintelor.
Mulțumesc mult
Care este motivul refuzului ?
Una avea doar nr de inregistrare,fara data si cealalta nu are un nr de art,de lege trecut.
Reveniti la cei care au emis acele adeverinte .pentru a vi se elibera altele corect completate conform celor mentionate in decizie.

Alte discuții în legătură

Intrebare pensie ContSters550964 ContSters550964 e adevarat ca in calculul pensie limita varsta NU se foloseste retributia bruta? multumesc. (vezi toată discuția)
In anul 2010 salariile bugetarilor au fost diminuate cu 25%, care este salariul brut utilizat la calcularea pensiei? raduc1 raduc1 Revin la solicitarea din 21.02.2012. In anul 2010 salariile buetarilor au fost diminuate cu25%Care este salariul brut folosit calcularea punctului de pensie ... (vezi toată discuția)
Calcul punctaj lunar la pensie eugen2011 eugen2011 Buna ziua, Vreau sa calculez pensia ca sa verific daca CJP face calculul corect dar am nevoie de ajutorul Dvs.: -in perioada 1 iulie 1977-1 ianuarie 1991se ... (vezi toată discuția)