avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 9329 Alte activități recreative si distractive
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

9329 Alte activități recreative si distractive

Buna imi spuneti va rog daca as putea include in acest cod caen la un proiet pt obtinerea finantarii activitatea de remodelara corpoala prin electrostimulare musculara gen ( body time, x body, ..) care ar avea ca si cod caen 9604 dar care nu este in lista coduriilor caen eligibile in proiect , cei de la proiect mi- au sugerat sa aleg codul caen 9329 pt aceasta firma
dar nu stiu daca intra sau nu ? multumesc

Alte discuții în legătură

Masura 312 donigao donigao Buna ziua, Activitatea aferenta codul CAEN 9604- activitati de intretinere corporala este eligibila pentru masura 312? Multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua. activitatea de epilare definitiva și activitatea ... Cristina Patricia Cristina Patricia Buna ziua. Activitatea de epilare definitiva și activitatea remodelare corporală se pot încadra pe codul CAEN 8690 Alte activități legate de sănătatea ... (vezi toată discuția)
Coduri caen training online Ral_uca Ral_uca buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu alegerea codurilor CAEN aferente activitatii de platforma online pentru cursuri digitale/video/cu access ... (vezi toată discuția)