avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Confiscare telefon in timpul pauzei.
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Confiscare telefon in timpul pauzei.

Buna ziua / seara.

Acum cateva zile in urma a avut loc un caz, care dupa parerea mea nu este in regula. In timpul pauzei , repet , in timp:ul pauzei un coleg se uita in telefon. Un profesor s-a propiat si l-a confiscat. Este legala actiunea profesorului. Conoform regulamentului scolii: “Cerem permisiunea in timpul orei sau a altor activitati pentru a folosi telefonul mobil, in caz de urgenta.”

Pe langa aceasta intrebare mai am una. Drepturile omului sunt mai presus de regulamentul scolii?
Cel mai recent răspuns: Dan GR , utilizator 09:28, 28 Septembrie 2018
De unde rezulta ca in pauza este interzis in pauza sa folosesti telefonul?

Sau ei zic ca trebuia ceruta permisiunea de a folosi telefonul in timpul pauzei?

In regulament doar acea chestie este legata de folosirea telefonului. In rest , acel regulament nu prevede nimic legat de telefon.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Eu nu am inteles daca este interizis sa folositi telefonul in scoala in pauza.
De fapt, despre asta este vorba.
In ora e clar ca nu il puteti folosi dar cu pauza nu e clar...
Scrie cumva si ce aveti dreptul de a face in pauza?
Unde se afla telefonul in pauza?
Ultima modificare: Joi, 27 Septembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu.

-Apasă pe Răspunde, nu pe Citează, când vrei să publici un mesaj nou. Mulțumesc-
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confiscarea telefonului în pauză: este legală acțiunea profesorului? Dan GR Dan GR Buna ziua / seara. Aș avea o întrebare în legătura cu confiscarea telefonului în incinta școlii. Acum câteva zile, am avut un caz neplăcut în ... (vezi toată discuția)
Confiscarea unui telefon mobil intr-o scoala, de catre director - legal sau nu? mihaelaangelescu mihaelaangelescu Confiscarea unui telefon mobil intr-o scoala, de catre directorul scolii, facandu-se uz de functie, folosit in intervalul pauzei si intr-un caz fortuit- cand ... (vezi toată discuția)
Ilegalitati in liceu Ionut_2005 Ionut_2005 Buna, am o intrebare! Azi, era pauza iar un profesor mi a confiscat telefonul, de precizat este faptul ca el a vrut sa vina pe furis sa mi l ia daca nu l ... (vezi toată discuția)