avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Finanțare nerambursabila pt a deschide un service auto
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Finanțare nerambursabila pt a deschide un service auto

Bună seara as dori și eu mai multe detalii ..Doresc a deschide un service auto ,ce condiții trebuie să îndeplinesc pt a accesa fondurile nerambursabile..?
Mulțumesc

Cel mai recent răspuns: Patisia , utilizator 18:27, 9 Octombrie 2018
Buna seara! Pentru inceput, ar trebui sa va faceti, in principiu, un SRL, ar fi cel mai bine. Codul CAEN principal sa fie cel de service auto. Apoi se intocmeste un proiect si se depune dosarul. Nu se cer conditii deosebite. Evident, sa nu aveti cazier fiscal si sa nu fi accesat anterior alte fonduri nerambursabile. Nu este insa cea mai buna idee cea de service, pentru ca exista posibilitatea sa nu capatati un punctaj maxim pe aceasta activitate. Ar fi mai cu succes alte idei de productie. E de discutat....Aveti nevoie de persoane specializate care sa va ajute si sa va intocmeasca documentatia.
Ultima modificare: Duminică, 30 Septembrie 2018
Diana Camelia Diaconu, Avocat
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_472...
Buna Ziua,

Pentru a va transmite conditiile am avea nevoie de mai multe detalii din partea dumneavoastra.
Trebuie sa stim ce suma de bani ati avea nevoie. Unde se va crea service-ul in urban sau rural etc..
Multumesc mulet pentru raspunsul oferit.
Cu stima,

Echipa ODAS GLOBAL CONSULTING

Ultima modificare: Marți, 9 Octombrie 2018
ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L., Consultant credite si finantari
Buna seara doresc a dezvolta un service auto spălătorie și vulcanizare in municipiu Vaslui cu aparatura performantă și specializata astfel încât să oferim condiții în conformitate cu numărul mare de mașini secând hand care au invadat in ultimii ani și numărul mare fiind nu se face fata cerințelor pieței drept exemplu fiind eu având programare peste 2saptamani la un service auto..Investiția cere spațiul care vreau sal achiziționez in periferia orașului fiind mai mare și costurile cerute undeva la 20000 euro doar spatiu ..angajați având în vedere că sânt mai multe brațe de activitate 4 ceea ce estimez încă o investiție în aparatura ..încă o sumă asemănătoare..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aparatura foto/studio foto MateiFlo MateiFlo Din cate stiu si din cate am vazut pana acum,se pot accesa fondurile europene nerambursabile pentru crearea unui studio foto.Adica achizitionare aparatura si ... (vezi toată discuția)
Cum obtin fonduri nerambursabile. Lica mihai Lica mihai Vreau sa accesez fonduri nerambursabile si nu stiu cum sa fac. (vezi toată discuția)
Fonduri europene minihotel gfolea gfolea Se pot acesa fonduri nerambursabile pentru a construi o pensiune,restaurant,mini hotel in zona urbana? (vezi toată discuția)