Buna ziua , sunt divortata din 2011 eu am ramas cu copii in apartament si fostul lucreaza in germania din 2010 nu a mai locuit in acest apartament vreau sa fac partajul intrebarea mea este daca pot face fara el ?Am o sentinta din germania cu privire la pensia alimentara este de anul trecut sa decis in aceea sentinta sa de-a copiilor lunar 400 euro si din urma 14 800 euro de 1 an si 4 luni el na mai trimis nici un cent copiilor spunand acol la cei din germania ca nu lucreaza , eu stiu ca lucreaza pentru ca a mai dus cativa oameni la munca acol intrebarea este daca se poate pune in aplicare sentinta de acol si aici in romania sau cum as putea sa rezolv prob;lema tinand cont ca sunt cu pensie de boala si copii in liceu ma descurc greu. Va multumesc !
Pensie alimentara
Angela71
Buna ziua sunt divortata din 2011 , tatal copiilor lucreaza cu acte legale avand si o firma in germania mentionez ca la data divortului aveam 5 copii minori ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite
Angela71
Buna ziua , sunt divortata din 2010, cu 2 copii minori cu pensie de boala de 400 lei , nu am avut posibilitate financiara pentru un partaj , fostul sot este ... (vezi toată discuția)