avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva activități sportive
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva activități sportive

Va rog sa mi spuneți care este cota de tva pentru activitatile sportive la o sala de fitness?

Ultima modificare: Marți, 2 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: crisco , utilizator 11:27, 18 Februarie 2020
Cred ca intrebarea trebuie reformulata. D-voastra intrebati de fapt ce cota de TVA se colecteaza de la clientii persoane fizice ai unei sali de fitness?
pentru un abonament platit la sala, care este cota de TVA care apare pe bon?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen instructor fitness lml lml Buna ziua, va rog sa-mi spuneti la ce cod CAEN ma incadrez ca instructor fitness? cum pot sa-mi fac PFA pt instructor fitness? Multumesc (vezi toată discuția)
Adeverinta medicala sau semnatura sala fitness FlaviusPTZ FlaviusPTZ Buna ziua, la o sala de fitess, este necesar ca clientii sa aduca o adeverinta de la un medic cum ca sunt apti pentru sport?; este suficienta o semnatura a ... (vezi toată discuția)
Cod caen pfa instructor de fitness rizeamihai578 rizeamihai578 Sunt instructor de fitness și doresc să îmi înființez un PFA în acest domeniu. Vreau să pot presta activitatea la sala de fitness, la domiciliul ... (vezi toată discuția)