avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1375 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren vandut abuziv
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren vandut abuziv

Am cumparat in 1996 un teren optinut prin legea lupu,am facut contract de vanzare cumparare ,sa platit impozit toti acesti ani.si acuma surpriza teren nu mai este al nostru este vandut la un italian.se poate asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Iliemiaaa , utilizator 00:19, 2 Octombrie 2018
Buna seara,
Solicitati in instanta sa se constate dreptul dumneavoastra de proprietate daca aveti contract de vanzare cumparare incheiat prin notariat.
Mergeți cu actele la un avocat pt a alege demersul optim!
In functie de situația factuală concretă și de detalii, s-ar putea formula o acțiune în revendicare, s-ar putea solicita instanței să pronunțe o hotărâre care să țină loc de contract de vânzare cumpărare dacă acesta n-a fost optim încorsetat în formalități, etc.
In concluzie,ei au reusit cu ajutorul funtionarilor de la primarie,primaria nu trebuia sa ma instinteze de aceasta problema?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract- chitanta de mana ppysy77 ppysy77 buna ziua. Am si eu o problema si sper ca ma puteti ajuta . Am cumparat un teren extravilan cu chitanta de mana si ulterior vabzatorul a murit. Cum pot sa ... (vezi toată discuția)
Casa nationalizata ursu mihaela ursu mihaela Buna seara,locuiesc intr-o casa nationalizata cu chirie impreuna cu inca 2 familii mentionand ca ,casa a fost impartita la 3 familii cu contracte de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Acte si taxe la cumpararea unui teren livium1966 livium1966 As dori sa cumpar un teren pe care sa-mi construiesc o casa. Cum un lucru ca acesta il fac poate o singura data in viata si pentru a nu cadea prada ... (vezi toată discuția)