avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contract- chitanta de mana
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contract- chitanta de mana

buna ziua. Am si eu o problema si sper ca ma puteti ajuta . Am cumparat un teren extravilan cu chitanta de mana si ulterior vabzatorul a murit. Cum pot sa perfectionez actele in continuare?
Puteti obtine o hotarare judecatoreasca, prin care sa se dovedeasca faptul ca, ati cumparat imobilul respectiv....
Buna ziua,
Fie solicitati in instanta pronuntarea unei sentinte care sa tina loc de act de vanzare cumparare fie solicitati pronuntarea unei sentinte care sa constate o uzucapiune.
Luati legatura cu un avocat care, dupa ce vede TOATE actele si situiatia infapt, va poate indruma.
Bună ziua!
Problema dvs este puțin delicată întrucât contractele de vânzare cumpărare având ca obiect terenurile trebuie încorsetate în formalității, mai exact este necesară forma autentică!
Însă puteți încerca să formulați o acțiune pt a obține o hotărâre judecătorească ce urmează a înlocui efectele contractului!
Cele bune!
este un teren extravilan si nu pot aplica uzucapiunea

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Fie solicitati in instanta pronuntarea unei sentinte care sa tina loc de act de vanzare cumparare fie solicitati pronuntarea unei sentinte care sa constate o uzucapiune.
Luati legatura cu un avocat care, dupa ce vede TOATE actele si situiatia infapt, va poate indruma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot vinde un teren numai cu hot.jud.definitiva si irevocabila?(fiind propietar) Gabybirsan Gabybirsan Buna ziua......am dobindit un teren cu hotărîre Jud.definitiva si irevocabila...am vrut sa fac titlu de propietate ,iar de la primărie mi-a spus ca nu se ... (vezi toată discuția)
Contract de mana lanubis lanubis Buna ! Am cumparat in 78 de la tatal meu un teren cu contract de vanzare cump. facut de mana (teren pe care tata il ... (vezi toată discuția)
Act neautentic vanzare cumparare anjinsan anjinsan Bună Ziua, În anul 2001, o societate comercială cumpără de la Consiliul Local un teren intravilan, pe care se afla edificata o constructie. În acest ... (vezi toată discuția)