avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociația de proprietari încasează întreținerea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociația de proprietari încasează întreținerea doar prin casierie. Cum să procedez pentru a plăti cu cardul?

buna ziua
sunt proprietarul unui apartament in localitatea de domiciliu insa muncesc in alta localitate astfel incat pentru a plati intretinerea lunara nu ma pot deplasa in termen si uneori fiind plecat mai mult timp am restante, apoi casier intarzie, nu respecta programul de incasare si nu pot sa alerg dupa casier de la asemenea distanta, timpul meu chiar costa bani
am cerut plata cu cardul ca sa imi achit la timp obligatiile dar mi s a spus ca nu exista presedinte si nu pot plati cu cardul desi am inteles ca este obligatoriu sa se puna la dispozitie si un mijloc de plata electronic dupa 28 septembrie 2018

cum sa procedez pentru a plati cu cardul intretinerea ?

va multumesc
Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa aiba cont bancar.
Solicitati in scris nr de cont al asociatiei.

Mai aveti si varianta sa achite un vecin din bloc si sa va scaneze chitantele.
Va multumesc dar... deoarece prefer sa ma ocup personal de patrimoniul meu, gratie tehnologiei existente la ora actuala :) , mi se obiecteaza ca acest: "cont in banca il deschide presedintele de asociatie si la voi nu este; sa va alegeti presedinte ca tot el reprezinta asociatia si in instanta; regulamentul intern il face Comitetul, nu administratorul " si bla bla bla si bla bla bla pt un lucru atat de simplu: plata intr-o secunda a intretinerii, Trebuie sa fie totul atat de dificil, oameni buni?!
Adica ati vrea ca asociatia sa achizitioneze un POS?
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana la deschiderea contului puteti plati cu cardul, prin posta, online cu confirmare de primire pe adresa asociatiei de proprietari.
Super
Dacă reușesc revin cu felicitări pt cyan

Alte discuții în legătură

Card bancar asociatie gera905 gera905 Buna ziua. 1.Asociatia detine la aceeasi banca un cont ptr fondul de reparatii si un cont curent ptr incasari si plati. Este obligatoriu sa renuntam la ... (vezi toată discuția)
Posibile nereguli la asociatia de proprietari ioanaandreeaa ioanaandreeaa Buna dimineata.In conditiile in care peste 2 zile se va tine adunarea generala pentru alegerea presedintelui si administratorului, este normal ca presedintele ... (vezi toată discuția)
Banii asociatiei de proprietari Anonim7777 Anonim7777 Buna ziua, Este corect ca banii asociatiei de proprietari sa fie pastrati in contul personal al administratorului de bloc? Care sunt ... (vezi toată discuția)