avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apartament - Bransament Enel Dezvoltator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apartament - Bransament Enel Dezvoltator

Buna ziua, Am cumparat un apartament acum 3 ani de zile de la un "dezvoltator" in Bucuresti. Acesta a promis contractual ca in termen de 2 ani de la vanzare va furniza cumparatorului toate documentele necesare in vederea incheierii de catre acesta a contractului de furnizare a energiei electrice pentru apartamentul instrainat, acesta beneficiind de un contor individual.
Dupa 3 ani Enel-ul a venit a luat contorul si acum suntem fara curent tot blocul.
Cei de la Enel au dat dezvoltatorului solutia de conectare, solutie ce costa 91.000 lei. Dezvoltatorul nu doreste sa plateasca si zice ca are decat 21.000 lei doar pentru apartamentele pe care le mai are de vanzare si doar atat doreste sa plateasca.
Din experienta... exista vreo sansa de reusita? vreo cale legala? vreun sfat?

Am mai auzit varianta prin care se recupereaza 80% din investitie... dar doar de catre dezvoltator... adica tot acesta strange banii :))

ce este de facut?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: blogtj , utilizator 10:05, 6 Octombrie 2018
Depinde de ce anume exact scrie in contract. "Documentele necesare" e una, bransamentul fizic e altceva. O virgula sau o prepozitie poate face diferenta asa ca va sfatuiesc sa apelati la un avocat.
am scris exact ce scrie in contract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie/folosinta ionutz_g ionutz_g Buna ziua, Am achizitionat un apartament intr-un imobil despre care stiam ca nu are bransamentul electric finalizat. In schimb, dezvoltatorul mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Contract enel cls cls Buna ziua. Am cumparat anul trecut un apartament de la un dezvoltator care nu a depus nici un efort pentru a solicita incheierea contractelor individuale la ... (vezi toată discuția)
Predare lucrare dezvoltator - enel CrystyB CrystyB Buna ziua, M-am mutat anul acesta in luna februarie intr-un bloc nou construit iar dezvoltatorul nici pana in ziua de astazi nu a predat lucrarea catre ENEL ... (vezi toată discuția)